Notícies CiU

AUDITORIA: A sobre l’auditoria …

{mosimage}El resultat de l’auditoria que es va encarregar a començaments d’aquest mandat ha estat demolidor en termes de fer visible, de forma clara, la manera d’actuar dels alcaldes que han estat al govern de l’Ajuntament de Castelldefels durant els últims 32 anys. Corria l’any 2007, en època justament preelectoral, quan van succeir els lamentables fets que ens situen just en el termes de com es feia i desfeia, segons les voluntats dels que ens han estat governant fins fa molt poc temps. L’alcalde socialista Antonio Padilla, que governava amb fermesa en tots els aspectes econòmics, i el llavors regidor d’Urbanisme Joan Sau, i posterior alcalde, van ser els principals artífexs, ja que van disposar d’uns diners per guanyar vots sense tenir indicis, com així s’ha demostrat, que l’operació financera de venda d’uns terrenys, sobrevalorats aleshores per la bombolla immobiliària, fos segura i veritablement realitzable. La cosa va ser molt simple: imaginem que a una empresa dins del nostre mateix grup, li venem pel triple del seu valor un actiu segons una hipotètica època dolça que estem vivint, on tot es ven al preu que es vol! Reconeixem el deute i, amb això, anem al banc a demanar una bestreta per a nosaltres a compte del que rebrem i a demanar també un crèdit per a l’empresa a la qual hem venut l’actiu sobrevalorat. Sembla un bon negoci, a priori…, el problema està quan l’actiu es desinfla i mostra totes les nostres “vergonyes”, com ha estat el cas.

També sorprèn que l’Àrea Econòmica de l'Ajuntament, que és qui ha de vigilar tots aquests importants aspectes (i no pas nosaltres com ara ens volen fer veure alguns) perquè no es facin operacions de la mena que ens ocupa, hagi estat passiva i, per tant, s’hagi deixat fer un gol de tal magnitud. A ningú no se li escapa que estem fiscalitzats per l’Estat. Acostumar-se a la rutina és molt humà però sembla que hi ha un aspecte amb el qual ningú no hi comptava: el relleu polític que, més tard o més d’hora, sempre arriba!.

ANNA MARIA PÉREZ, 1a tinenta d'alcalde, Regidora de Festes, Promoció Econòmica i Esports

EDUCACIÓ: NO privatitzarem les Escoles Bressol

{mosimage}Darrerament, s’ha estès per tot Castelldefels una bola interessada i malintencionada que pretén posar pals a les rodes de la Regidoria d’Educació i intoxicar les famílies inflantlos el cap amb mentides. Tal com sona. Estem parlant del rumor de privatització de les Escoles Bressol a partir d’un estudi que, a causa de la crisi, el Santi Barona (CiU), regidor d’Educació, i el seu cos tècnic estan realitzant un estudi per conèixer a fons la realitat d’aquests centres i valorar la seva sostenibilitat actual i de futur. L’ Ajuntament està buscant fórmules per garantir que els serveis de les escoles bressol es puguin continuar oferint sempre amb el màxim de qualitat possible. El Santi Barona és ben clar: “Mai no hem tingut al cap la intenció de privatitzar res”.

SANTI BARONA, 5è tinent d'alcalde, Regidor d’ Educació

SABÍEU QUE…?

  – NO privatitzarem l’Escola de Dansa

  – La Nit de l’Esport 2011 es va celebrar quinze dies bans de les eleccions municipals i va tenir un cost
de més de 45.000 euros, sent presidenta del Patronat Municipal d’Esports la Sra. Maria del Mar Latorre

  – Castelldefels tindrà el quart institut

  – El Patronat d’Esports ha estat prestant serveis per un valor aproximat, l’any 2011, de més de 750.000 euros amb un contracte caducat des del 1992

  – En el Patronat d’Esports es va gastar fins al mes de maig el pressupost de tot l’any 2011

  – NO privatitzarem les Escoles Bressol

CARTIPÀS: Actualització del Cartipàs municipal

El cartipàs municipal, pel que fa al grup municipal de CiU, queda de la següent manera:

  • 1a tinenta d'alcalde, Regidoria delegada d’Esports, Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació, Festes i Polítiques d’Estalvi i Sostenibilitat: Sra. Anna Maria Pérez Fernández (CDC)
  • 3r tinent d'alcalde, Regidoria delegada d’Hisenda: Sr. Francisco Javier Amate Paz (CDC)
  • 5è tinent d'alcalde, Regidoria delegada d’Educació i Igualtat: Sr. Santiago Barona Garcia (CDC)
  • Regidoria delegada de Cultura: Sr. David Grau Castroverde (UDC)
  • Regidoria delegada d’Universitats i Adjunt d’Esports: Sr. Albert Sàenz Coromina (CDC)

CiU 2.0

{mosimage}Web CiU Castelldefels www.ciucastelldefels.cat

Web Anna M. Pérez www.annaperez.cat

Blog Anna M. Pérez http://annamariaperez.blogspot.com/

Blog Santi Barona http://santibarona.blogspot.com/