Vaga en Primavera

29 març 2012: Vaga en Primavera

ICV-EUiA és una coalició plural, oberta, que inclou tots els colors de la defensa del drets humans i socials i,  per això, en un moment en què el capitalisme ens porta cap a l’hivern de la privatització davant els serveis públics, nosaltres reivindiquem la primavera de les idees i  de les accions i cridem a no deixar que es perdin drets adquirits, amb molt de sacrifici, per garantir la justícia social i la igualtat.

La primavera

… del treballador i la treballadora, que tenen dret a ser feliços sense haver de pagar una crisi de la qual no en són responsables. Prou ajuts als bancs mentre la gent senzilla es queda sense casa.
… de l’educació pública i la sanitat pública, pilars de la protecció dels drets més bàsics. Prou retallades i lleis òmnibus.
… d’una manera diferent de consumir i produir, protegint el que resta de l’especulació i la construcció de negocis que es relacionin amb la prostitució, les drogues i les armes. No volem Eurovegas ni aquí ni enlloc.
…de la dona i el dret a l’avortament lliure dins el sistema públic de salut.
Prou polítiques hipòcrites i de doble moral.
… de les identitats culturals, dels drets lingüístics i dels valors de la solidaritat internacional. Prou atacs a la llengua catalana. Prou retalls als ajuts a la cooperació.
…de l’esperit republicà, perquè no necessitem monarques ni poders eclesiàstics que ens diguin com hem de viure o pensar. Prou ajuts a l’Església. Reforma de la Constitució.

La primavera… de la classe obrera que té dret a sindicar-se, i a fer VAGA si se li trepitgen els seus drets.

Això defensa ICV-EUiA a Castelldefels. Perquè l’esquerra existeix,  continuem treballant per informar i promoure la participació,   i seguirem en peu per fer front a l’hivern involutiu i conservador de les dretes que governen a Espanya, a Catalunya i a Castelldefels.

El proper 29 de març UGT , CCOO i USO convoquen una VAGA GENERAL en el context de múltiples pèrdues de protecció social, un augment  vertiginós de l’atur, més retallades als empleats públics, i una reforma antilaboral que ens portaran a una forta trencadissa social… Semblen pocs motius?

Perquè, com diu el lema indical,  s’ho volen carregar tot… ICV-EUiA dóna suport a aquesta vaga.