Amir i Diego triats per Nike

AMIR ABELES I DIEGO FERNÁNDEZ, TRIATS PER NIKE THE CHANCE

{mosimage}A la finalització de l'encontre que van disputar ahir al Municipal d’Els Canyars, UE Castelldefels i CD Masnou, l'extrem de la UEC, AMIR Abeles, i el davanter del Masnou, DIEGO Fernández, van ser reconeguts públicament com a jugadors NIKE THE CHANCE, en el marc de la campanya de captació de joves talents futbolístics a nivell mundial que la multinacional nord-americana ha endegat aquest any. En iniciativa apadrinada per Pep Guardiola en la seva seu catalana, Amir i Diego ja formen part d'una primera preselecció que donarà pas a una prova a nivell nacional amb només 50 places disponibles. Els 4 millors passaran a les proves mundials que se celebraran també a Barcelona. Bona oportunitat de donar-se a conèixer i que tothom admiri i reconegui noves cares.