Crònica de Les Caramelles 2012

Crònica de Les Caramelles 2012

{mosimage} 

Aquest any la meva crònica de les caramelles a Castelldefels és molt diferent, ja que no he pogut participar activament en les cantades que hem fet a Castelldefels. Enguany, la coral Marinada ha visitat durant la tarda del Dissabte de Glòria  quatre domicilis particulars, quatre establiments comercials, una residència geriàtrica i es va fer, per acabar, una cantada al local parroquial on vàrem comptar amb la presència de tres regidors del nostre Ajuntament, fet que feia molts anys que no es donava.
El diumenge, després d’ esmorzar plegats, es va reanudar la tradició visitant cinc domicilis particulars i nou establiments comercials. Vàrem acabar la nostra diada a casa de la família Mariné al barri Botigues de Castelldefels.

A causa de la feina del company Jaume,  podem dir que les cançons interpretades han estat vuitanta una, distribuïdes de la següent forma:

La balada d’ en Lucas – 6 vegades
La dansa de l’ amor – 15
Cala Montgó – 4
Sol i ginesta – 1
La sirena de Begur – 8
Bitxintxo – 8  
Llop de Mar – 7
Catalans de la costa – 5  
El meu avi – 15
Lola la tavernera – 12

Com podeu apreciar, el variat repertori el conformen Havaneres, cançons marineres i sardanes dels principals compositors de nostra terra.

La nostra intenció és mantenir  el costum  de cantar les caramelles a Castelldefels, que coneixem des de l’ any 1927. Si us agrada el cant coral, sapigueu que les nostres portes són obertes a noves incorporacions, no calen estudis de música, tan sols demanen el compromís d’ assistir als assajos de cada dilluns  a dos quarts de deu del vespre a la Casa de la Cultura.

I si desitgeu que la nostra coral us visiti l’ any 2013, no dubteu a contactar amb nosaltres als telèfons següents:

Fernando 679426715
Vicenç 659089780
Jaume 659320858

{mosimage}