Notable segona volta Castelldefels

Notable segona volta d'un Castelldefels que assoleix els objectius. TERCERA DIVISIÓ

{mosimage}{mosimage}Amb la permanència gairebé assegurada. Així afronta la UE Castelldefels les 6 jornades que resten per al final de la temporada 11-12 al grup 5 de la Tercera Divisió. El conjunt groc roman des de fa setmanes a la zona 'central' de la classificació -entre la 9ª i l'11ª posició-, ara és 10è, fruit d'una segona meitat de lliga sòlida, ben treballada i molt competitiva.

Si en el nostre darrer article -mitjan mes de febrer-, comentàvem que el quadre mariner s'havia encallat una mica, ja que entre el 18 de desembre i el 12 de febrer els d'Escudero només havien guanyat un partit, des del tancament de l'edició precedent la tendència ha estat totalment la contrària, ja que en els dos últims mesos -8 encontres-, el Castelldefels només ha perdut un partit (3-1 al camp de l'Amposta), quelcom que deixa ben a les clares el pas endavant efectuat.

Les excel.lents prestacions defensives d'un bloc molt compacte, ben armat des de la porteria -Andrés Tato Burgada ha esdevingut una autèntica 'assegurança' de vida sota pals-, han propiciat que l'equip hagi estat capaç de crèixer a nivell competitiu. En aquestes categories els equips s'acostumen 'a fer' des del darrere, i la UEC 11-12 no n'ha estat una excepció. Una dada ho diu tot: en els 13 encontres que porta disputats a la segona volta només ha encaixat 11 gols, acreditant els tercers millors registres pel que fa a dianes encaixades, superats únicament pels del líder Prat (9 dianes encaixades) i els de l'Espanyol B (10). Això evidencia l'enorme implicació d'un equip que entén el treball defensiu com un esforç coral, des del porter fins al darrer dels davanters. Alhora la fortalesa en la contenció ha permès guanyar confiança els futbolistes creatius, i així en aquest darrer tram el Castelldefels ha trobat les xarxes rivals amb facilitat, fruit també d'una major fluïdesa en el seu joc ofensiu. Tot i que Sascha i Javi Sánchez, els dos '9' nats de l'equip, són els màxims golejadors, amb 7 i 6 dianes respectivament, d'altres homes com Boniquet, Javi Rodríguez, Alberto García, Jorge Sánchez o Amir han resultat igualment protagonistes en aquesta faceta, el que demostra que Antonio Escudero disposa de molts els efectius capaços de perforar les porteries contràries.

Victòries de prestigi als Canyars contra Terrassa (1-0), Olot (3-0) o Vilafranca (4-0), i empats a domicili a camps difícils com Balaguer (1-1) o Nou Barris contra la Montañesa (0-0) testimonien la fiabilitat groga, que tot i que al tancament d'aquesta edició acumula 3 jornades sense guanyar -derrota a Amposta (3-1) i empats a casa contra el Rubí (2-2) i a domicili contra el Vic (0-0)-, no patirà per a romandre, un curs més, al grup 5 de la Tercera Divisió. Segurament plantilla i tècnics, donat el seu gran esperit competitiu, tenen la sensació que els punts perduts en aquestes darreres 3 jornades han impedit que l'equip esdevingués un dels grans 'animadors' de la zona alta de la classificació en la recta final, però certament la campanya que està realitzant el Castelldefels 11-12 és boníssima tenint en compte pressupost, rivals i rendiment sobre la gespa. Tant el club com l'afició estan més que satisfets amb la trajectòria d'una plantilla que ha fet amb els 'deures', i amb nota. El que cal ara és acabar la temporada de la millor forma possible, amb bon regust de boca. Serà la cirereta del pastís. SOM-HI UE CASTELLDEFELS!!