UE Pablo Amantini

Pablo Amantini, campió de la fase estatal de la copa de les regions UEFA amb la Selecció Catalana Amateur

{mosimage}{mosimage}El passat diumenge 9 d'abril, el central de la UE Castelldefels, PABLO AMANTINI, es va proclamar Campió de la Fase Estatal de la Copa de les Regions UEFA com a integrant de la Selecció Catalana Amateur. El combinat dirigit per Toni Almendros es va imposar en la final a l'equip d'Astúries (1-2), en un partit emocionant i decidit a les acaballes a favor dels principatins. L'excel.lent extrem del Terrassa, David López, va avançar els visitants al 5' mercès a una falta magistralment executada, i malgrat que els visitants van saber aguantar la renda, gaudint d'alguna opció per al 0-2, el que va arribar, al segon temps, va ser l'empat local en una bona rematada de Javi Sánchez (70'). A partir d'aquí Catalunya va estirar línies, i fruit d'aquesta pressió va obtenir el premi desitjat al 83' quan el també davanter del Terrassa, Carlos Martínez, va transformar un penal per mans. El punta roig no va perdonar. La Selecció va mantenir el mínim avantatge fins al final, proclamant-se, per primer cop en la seva història, campiona de la competició en la seva fase estatal, el que propicia que disputi en properes dates la fase europea i tingui opcions de proclamar-se campiona continental.

Pel que fa a PABLO AMANTINI, representant groc a la convocatòria, cal dir que va disputar els 90 minuts a la semifinal contra Castella i Lleó (victòria catalana per 3 gols a 2), però no va tenir la sort de participar a la final. Tanmateix, va ser tant protagonista com el que més del triomf del nostre equip, contribuint amb el seu futbol a la gran remuntada contra el combinat castellà. La seva alegria després del títol assolit era enorme, i va comentar-nos que "hem estat millors i ens ho hem merescut. Ara toca gaudir-ho. Estem molt contents perquè és la recompensa a la gran feina col.lectiva". Enhorabona, doncs, PABLO AMANTINI i SELECCIÓ CATALANA AMATEUR, CAMPIONS DE LA COPA DE LES REGIONS UEFA!!