Un bosc o un parc?

Un bosc o un parc?

{mosimage}Els alumnes de 4tA de l'Escola Margalló ens expliquen el seu projecte. Entre el Poliesportiu Municipal de Can Vinader, l'escola Margalló i el carrer Lola Anglada hi ha un petit espai verd. Hem anat a fer una observació i ens ha semblat que està massa brut. Ens agrada la vegetació que hi ha, però ens desagrada la brutícia i les caques dels gossos.

Hem preguntat als nostres pares què en pensen, diuen que és molt bonic i que és una llàstima que estigui tant brut. Nosaltres opinem el mateix, creiem que no s'aprofita perquè està molt brut, només s'utilitza per defecar els gossos.

Hem mesurat aquest espai, hem fet plànols i una maqueta a escala 1:200, amb l'ajut de la Neus (estudiant d'arquitectura). A casa, en petit grup o sols i amb l'ajut dels pares hem fet unes maquetes molt boniques.

Per millorar aquest espai natural, proposem que hi hagi un sistema de neteja regular i que es col•loqui mobiliari urbà i/o esportiu. Nosaltres hem buscat preus i hem elaborat dos pressupostos, un car i un altre més econòmic.

Ens preguntàvem “ Un bosc o un parc?” La nostra resposta és Un bosc i un parc per a les persones (de l'escola, del barri, de Castelldefels …).

Hem explicat el nostre projecte a l'AAVV de Can Vinader i al president de l'AMPA de l'escola. Ens han felicitat pel treball fet i ens han ofert el seu suport.

El regidor de Medi Ambient, el Sr. Màxim Costa, va venir a la classe i, després d'escoltar-nos, ens va dir que podíem comptar amb el seu suport, que no ho podríem aconseguir tot, però que alguna cosa es faria, si més no mantenir-lo net.

Nosaltres, un dia, el netejarem i vosaltres, què fareu?

Alumnes de 4tA