Associació d’Acollida de Nens de Bielorússia

Associació d’Acollida de Nens de Bielorússia

El diumenge dia 6 de maig es va celebrar al poliesportiu Can Roca de Castelldefels el I Torneig de Futbol Sala Solidari organitzat per la nostra entitat, l’Associació d’Acollida de Nens de Bielorússia.
El torneig va comptar amb la participació de 16 equips, formats per nois i noies del nostre poble i rodalia, que durant tota la jornada ens van acompanyar amb la iniciativa i van fer possible el bon funcionament del projecte.

Voldríem agrair la participació de tots els equips, així com als patrocinadors que van fer possible la realització del torneig:  Ajuntament de Castelldefels, Patronat Municipal d’Esports, La Caixa, Grupo Lancaster, La Suite, Xarcuteria Matarraña.

Els tres classificats són els següents:

{mosimage}