Associació Gent Gran de Castelldefels

Associació Gent Gran de Castelldefels

{mosimage} 

Sortida Empuriabrava

Els dies 4 i 5 de maig 52 persones de la nostra associació van anar d’excursió a Empuriabrava (la Venècia catalana) i a Perpinyà. Varen poder comprovar la diversitat turística que ofereix Catalunya i, en aquest cas, els canals artificials construïts sobre els aiguamolls d’aquesta zona del nostre país i que permeten una oferta turística de primera qualitat. Amb la visita a Perpinyà, a la Catalunya Nord, vàrem comprovar que la frontera entre Espanya i França és tècnica i no cultural. Hem de destacar, una vegada més, l’excel•lent harmonia i germanor existent entre tots els que hem gaudit d’aquest viatge, la qual cosa ens estimula per a continuar amb la nostra tasca de programació de sortides turístiques i culturals