Final temporada primer equip UE

FINAL DE TEMPORADA PRIMER EQUIP UE CASTELLDEFELS: BERNAT PLANAGUMÀ i JORGE SÁNCHEZ, PROTAGONISTES

{mosimage}Tot i que en la propera edició de LA VOZ DE CASTELLDEFELS analitzarem de forma molt més detallada el que ha estat la temporada 11-12 per al primer equip groc, en un primer 'tastet' direm que el conjunt d'Antonio Escudero ha acabat finalment en la 13ª posició del grup 5 de la Tercera Divisió després de 13 victòries, 10 empats i 15 derrotes, amb 43 gols a favor i 47 en contra. Bona temporada en línies generals per al quadre groc, que ha assolit sense problemes l'únic objectiu de l'entitat, que no és altre que la permanència a la categoria. Malgrat viure diverses fases d'irregularitat, la UEC ha mantingut durant la major part de la temporada una línia prou seriosa de joc i resultats, convertint-se un un rival molt complicat de superar per a qualsevol rival, especialment en un Municipal d'Els Canyars que s'ha convertit en un 'fortí'. Tanmateix, dos noms, per diferents motius, són d'actualitat al Castelldefels un cop conclosa la lliga: BERNAT PLANAGUMÀ i JORGE SÁNCHEZ

{mosimage}

Bernat Planagumà ens va fer arribar en passades dates una nota de comiat de la UE Castelldefels, amb la qual vol agrair el tracte dispensat pel club en les quatre temporades en què ha defensat la nostra samarreta. A continuació, la transcrivim tal qual. Aprofitem l'avinentesa per lloar la gran professionalitat demostrada per en 'Plana' durant aquests quatre cursos, i sobretot la seva qualitat humana, exemplar dins i fora dels terrenys de joc.

Amics de la UE CASTELLDEFELS!
Aprofito l'ocasio per explicar-vos que he pres la desició d'emprendre nous reptes futbolístics. Vull agrair el tracte rebut per tota la família que envolta a la UE Castelldefels (responsables de material, secretaria, premsa, cos tècnic, directius i altres), amb els quals he disfrutat durant aquests quatre anys d'un ascens i 3 permanències ben suades i treballades. Especialment, vull agrair a tots i cadascún dels companys que he tingut durant aquest temps i a tots els nens i pares amb els quals he tractat al futbol base. Sempre m'ha il.lusionat la formació de nous porters, i estic orgullós d'haver pogut desenvolupar aquesta tasca a casa meva. Per a algú de Castelldefels no és fàcil deixar el club, però ha arribat el moment.

No us dic adéu, només fins aviat!!!
VISCA LA UE CASTELLDEFELS
Bernat Planagumà Ramos

Per la seva part volem remarcar que el veterà migcampista de Barakaldo, Jorge Sánchez , que viu instal.lat en l'eterna joventut, ha estat el futbolista mariner que més 'estona' ha romàs sobre la gespa un cop complimentades les 38 jornades de què consta el campionat. Als seus 39 anys ha gaudit de 3.130 minuts, repartits en 36 encontres -només se n'ha perdut dos-. Relleva en aquesta honorífica classificació XAVI LEÓN, que va ser 'l'incombustible' mariner 10-11.

El mèrit d'en JORGE SÁNCHEZ és màxim, sobretot si tenim en compte que enguany ha estat el jugador més veterà de la categoria. Tanmateix, això no ha suposat cap mena d'impediment perquè superés en xifres absolutes tant el nombre de minuts com de partits jugats de les seves dues primeres campanyes als Canyars. Com sempre diem, JORGE SÁNCHEZ és un exemple de futbolista íntegre i professional. Després d'haver tastat la 'mel' del professionalisme real, explicitat en el seu pas per equips de Segona A com Eibar, Ciudad de Murcia o Lorca, on va compartir vestidor amb noms il.lustres del nostre futbol (Dani Güiza, Almúnia, Barkero, Camuñas, 'Turu' Flores, Jokanovic, Mikel Lasa, Juan Manuel Lillo o Unai Emery entre d'altres), és el primer a posar-se el 'mono' de treball i entrenar donant-ho tot dia rere dia, ensenyant i aconsellant els nous valors.

En les últimes hores ens comentava que "segueixo tenint il.lusió per vestir-me de curt, i la veritat és que aquest és el motor de tot. El principal secret de la meva longevitat crec que ha estat la sort que he tingut amb les lesions, i també que m'he cuidat bastant en l'aspecte físic, i aquests dos elements són decisius. Tinc ganes de seguir jugant i estic convençut que ho faré a la UE Castelldefels. Estic molt a gust al club".

JORGE SÁNCHEZ PÉREZ, espectacular, ha estat l'INCOMBUSTIBLE UE CASTELLDEFELS 11-12.