IES SERT guanya Concurs UB Cristal·lització

L’IES SERT guanya el primer premi del Concurs UB de Cristal·lització a l’Escola

{mosimage}

El divendres 13 d’abril, el rector, Dr. Dídac Ramírez, va presidir a la sala d’actes de la Facultat de Geologia l’acte de lliurament de premis del Primer Concurs UB de Cristal·lització a l’Escola, un projecte de divulgació científica dirigit a professors i alumnes de segon cicle d’educació secundària obligatòria (ESO) i de batxillerat per potenciar els coneixements sobre el món de la cristal·lografia en l’entorn educatiu. En aquesta primera edició de l’activitat, que forma part del programa de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la UB, hi han participat deu centres educatius i 204 alumnes de tot l’àmbit català. Finalment, els premiats per categories han estat: Categoria de pòster: Primer premi: Pau Falcó, Xavi Grueso i Sergi Grueso (IES Josep Lluís Sert) i un altre primer premi en la categoria de millor treball dels cristalls dels alumnes Sergi Repiso, Marcos Martínez i Guillermo Suarez