La bona gestió de CiU

La bona gestió de Convergència i Unió

{mosimage}Aquest mes es compleix un any de mandat del nou govern municipal del qual Convergència i Unió és peça fonamental. Han estat uns primers dotze mesos intensos en els quals ha quedat molt clar l’abans i el després en la manera de fer política de l’Ajuntament de Castelldefels, una manera d’actuar impulsada per CiU basada en la transparència, l’eficàcia i el bon servei i que aposta per la recuperació dels valors, entre altres, de l’esforç, la justícia, la dignitat o la veritat. Aquestes valors que encapçalaven la nostra campanya electoral s’han posat de manifest en el nostre dia a dia municipal i han saltat del programa a la realitat. I tot perquè som ben conscients que estem gestionant uns recursos que són dels ciutadans i que, per tant, ens mouen a fer el millor possible, sempre, la nostra feina municipal. Des de Convergència perseguim un pacte entre la política i la gestió, un apropament des de la política a la realitat de les persones sota el compliment estricte de la sostenibilitat econòmica, del que és realment estratègic per a la competitivitat de la nostra ciutat, evitant tant com sigui possible qualsevol tipus de tacticisme partidista improductiu i frenant la despesa incontrolada que fins a dia d’avui ha caracteritzat la manera de fer de la nostra administració local i que, per desgràcia, ens ha dut a situacions realment crítiques econòmicamente parlant. Amb la bona gestió de CiU al govern municipal, aquestes dinàmiques negatives estan canviant perquè som una força política amb experiència de govern, que creu en el municipi i en la seva gent i perquè, una vegada més, la transparència en la gestió i el comportament ètic dels nostres càrrecs són garantia d’honestedat i compromís. Per davant, tenim tres anys més per anar aplicant la política que la ciutadania espera de nosaltres i que va enfocada en tot moment a millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Castelldefels.

Anna M. Pérez
Grup municipal CiU