Pre benjamí “B” UE Castelldefels, campió

EL PRE BENJAMÍ B UE CASTELLDEFELS, CAMPIÓ

{mosimage}El passat 28 d'abril el PRE BENJAMÍ B DE LA UE CASTELLDEFELS es va proclamar CAMPIÓ DEL GRUP 42 de la CATEGORIA PRE BENJAMÍ DE LA FCF en imposar-se a l'AE Prat C per 4-1, amb dianes de Nils, Bernat, Joan Salmerón i Hugo Bermúdez. El partit de l'aliró va esdevenir una nova demostració de la gran qualitat que atresora aquest fantàstic bloc, talent que l'ha conduït a l'inapelable títol. 24 victòries i 1 empat en 25 encontres disputats, 174 gols a favor i 14 en contra són xifres que parlen per elles mateixes. Compensat en totes les seves línies, segur a la porteria, sòlid en defensa i talentós i efectiu en atac, el conjunt de Javi Jiménez ha comandat el campionat pràcticament des del seu inici, alçant-se amb el campionat de forma absolutament merescuda. Ha estat el millor equip i el més regular sense discusió.

{mosimage} 

A la finalització de l'encontre decisiu vam voler copsar les sensacions del tècnic campió, que ens comentava que "estem molt feliços per l'èxit aconseguit. Ha estat una temporada fantàstica en què els nens han anat evolucionant de forma evident amb el decurs de les jornades, i aquesta feina constant en entrenaments i partits és la que ens ha portat al títol". En aquest sentit en Javi reconeixia que "d'entrada, no teníem cap mena de pressió per quedar primers o tercers, ja que l'únic objectiu que ens havia marcat el club era el de millorar i créixer futbolísticament, més enllà de resultats, però ens hem vist a dalt, els nanos han mostrat un enorme caràcter competitiu i finalment el campionat ha estat nostre. Fer-ho tan bé va ser una sorpresa al principi, però després no ha estat més que la constatació d'una realitat".

Sobre les virtuts de l'equip, en Javi vol remarcar que "som un bloc molt compacte. Hi ha individualitats de gran nivell, però el principal argument que té aquest equip és el gran esperit competitiu que atresora, que tots els jugadors treballen i tenen ganes de millorar, i que se sacrifiquen pel company sobre la gespa, quelcom que en prebenjamins és molt destacable. És un equip molt lluitador i que sempre vol guanyar. Ara hem de disfrutar de l'èxit, perquè els nanos s'ho mereixen".

ENHORABONA, PRE BENJAMÍ B UE CASTELLDEFELS 11-12!!