Galeria de Campions Futbol Base UEC 11-12

Galeria de Campions Futbol Base UE Castelldefels 11-12

{mosimage}Si en el nostre anterior número parlàvem del PRE BENJAMÍ B com a primer campió del futbol base UE Castelldefels a la temporada 11-12, en l'edició del mes de juny glossarem els mèrits dels altres quatre conjunts de la casa que han finalitzat la campanya essent els millors de les seves respectives lligues: CADET B, ALEVÍ G, PRE BENJAMÍ A i PRE BENJAMÍ E

{mosimage}CADET B
Diumenge 3 de juny el CADET B UE CASTELLDEFELS 11-12 es va proclamar brillant CAMPIÓ DEL GRUP 30 de la Segona Divisió Cadet en superar la UD Marianao Poblet C per 5-1. Colofó perfecte i immillorable per a la gran temporada realitzada pel segon cadet de la casa. L'ha acabat amb 25 victòries, 1 empat i 4 derrotes -totes elles per la mínima, és a dir, 1-0 o 0-1-, 131 gols a favor i només 14 en contra, bagatge espectacular i que demostra la gran implicació de tots els components de la plantilla. L'aposta pel futbol alegre i ofensiu no exempt de seriositat tàctica ha donat els seus fruits.
Els protagonistes de l'èxit han estat, jugant més o menys minuts i amb alguns futbolistes que no han acabat el curs: CARLOS Gil, ÁLEX FERNÁNDEZ, ARNAU Fusté, ALEIX Villagrasa, TOMÁS Manocchio, MARC AGUADO, CAMILO Jaramillo, KRIS Muñoz, TOÑÍN Acuña, LUCAS Gómez, ÁLEX CARRILLO, JOSÉ MIGUEL Mora, HUGO LEANDRES, NICO Samaranch, Álvaro AGELL, MARC GARCÍA, HUGO SANTOS, KEVIN Montoya, ÓSCAR Brullas, SERGIO JUÁREZ, LUIS González, EMMANUEL Varela, PATRICK Castro, HIULY Aguiar, ÁLEX VIDAL, DIEGO Do Reis i PABLO RODRÍGUEZ
Cal destacar també el gran treball de l'experimentat cos tècnic de l'equip, conformat per JAVI RINCÓN com a primer 'míster', que ha assolit un més que merescut ascens per la seva trajectòria al club, i dos homes de futbol de tota la vida com MANOLO MUÑOZ i MIRKO ADZIC.

{mosimage}PRE BENJAMÍ A
Dissabte 25 de maig el PRE BENJAMÍ A UE CASTELLDEFELS es va proclamar campió del grup 39 de la categoria Prebenjamí FCF en superar l'EF Gavà en un partit d'aquells que fan afició per 3 gols a 1.
23 victòries, 5 empats, cap derrota, 175 gols a favor i 29 en contra són xifres que parlen per elles mateixes. Grandíssima temporada d'un PRE BENJAMÍ A UE CASTELLDEFELS 11-12 que ha esdevingut un equip sòlid, competitiu, treballador com pocs i amb futbolistes d'un talent descomunal, que partit rere partit ha demostrat que volia ser el millor en un grup prebenjamí de gran exigència per l'alt nivell de molts dels seus components. L'esforç realitzat per tothom ha estat encomiable, començant pel tècnic, un entrenador fantàstic i estimadíssim com és en SERGIO PRIETO, que ha estat capaç de crear una veritable 'pinya' entre els nens i que es mereix, tant com el que més, gaudir d'aquest èxit.
Tanmateix, els veritables protagonistes d'aquest esport són els jugadors, i així la plantilla del CAMPIÓ PRE BENJAMÍ A UE CASTELLDEFELS 11-12 l'han conformat: DANI DOMÈNECH, MARC BERGANTIÑOS, JAN VÁZQUEZ, JOEL SILVOSA, ÁNGEL RODRÍGUEZ, ÁLEX ANTONY, ÁLEX PLAZA, MATTEO FERRARO, JOAN HUERTAS, ADRIÁN BARQUERO i JAN BARTRA.
ENHORABONA, CAMPIONS!!

{mosimage}ALEVÍ G
DIUMENGE 21 D'ABRIL, l'ALEVÍ G UE CASTELLDEFELS 11-12 es va proclamar CAMPIÓ DEL GRUP 37 DE LA QUARTA DIVISIÓ ALEVÍ 11-12. El conjunt groc en tenia prou guanyant el CF BEGUES, i malgrat que va patir fins al final per aconseguir-ho (4-3), l'objectiu va ser reeixit.
Extraordinària campanya la d'una compacta esquadra que ja va realitzar una notable 10-11 com a BENJAMÍ B. A còpia de gran i talentós futbol atacant, seriositat defensiva i eficàcia ha estat el gran dominador de la seva lliga, amb Vista Alegre i EF Gavà com a únics perseguidors, i a distància. 23 victòries i 3 empats, cap derrota, 174 gols a favor i 39 en contra evidencien el que diem. Parlem d'un bloc fet, que juga 'de memòria' i que ha incorporat dos jugadors nous respecte d'altres cursos, MARCOS MACANÁS i EDUARD VIOLAN, que han atorgat un interessant 'plus' de qualitat a l'excel.lent capacitat competitiva dels GERARD Navarro, JESÚS Valledor, JOEL López, BAUTISTA Martínez, POL CARRILLO, MARC CARRILLO, LUCAS García, JUAN ANDRÉS Zúñiga, DIEGO Román i MARC NAVARRO. També cal destacar la gran labor dels entrenadors, els joves però experimentats PEPE CERPA i ORIOL PALACIO, que en la seva primera temporada al club en la parcel.la tècnica han demostrat els seus amplis coneixements a l'hora de conduir equips i vestidors.
ENHORABONA, CAMPIONS!!

{mosimage}PRE BENJAMÍ E
Tot i que la seva lliga -d'ambit comarcal i escolar- no té classificacions oficials, volem destacar també el gran paper realitzat pel PRE BENJAMÍ E UE CASTELLDEFELS 11-12, conjunt que només ha perdut dos encontres en tota la temporada, desenvolupant un futbol col.lectiu brillant i solidari, molt poc habitual per magnífic en nens d'aquesta edat. Bloc prou conjuntat i amb extraordinàries individualitats -Íker Blázquez ha fitxat pel FC Barcelona-, ha fet gaudir d'allò més a tots aquells aficionats que s'han acostat al Municipal de la Via Fèrria a presenciar les seves evolucions.
La gran  feina del seu jove tècnic, MAXI BAZÁN, segur que hi ha tingut molt a veure, ja que ha estat capaç de conduir en la direcció adient el talent d'un grup de prebenjamins de primer any amb gran present i immillorable futur. Els protagonistes han estat: MARC Asensio, HÉCTOR Tejada, ULISES Gómez, SEBAS Guillén, ADRIÁN Ballester, PABLO Gómez, XAVI Balsebre, NICO Capellino, ÍKER Blázquez i ALBERT Ferri
ENHORABONA, CAMPIONS!!