Kim Ibars, nou president local de Convergència

Kim Ibars, nou president local de Convergència

{mosimage}Els militants de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Castelldefels van elegir l’equip encapçalat per Kim Ibars per dirigir el partit en l’àmbit local.

A la candidatura del ara nou president, Kim Ibars, hi figuren els regidors Xavier Amate i Santi Barona, entre altres companys de rellevància política al poble.

Ibars, en un discurs adreçat a la militància, ha destacat “la voluntat d’avançar tots junts per assolir una major cohesió del partit i, al mateix temps, fer més fluïda i activa la comunicació de la direcció de la formació amb els militants i simpatitzants”.

El nou president també ha fet esment que “el seu equip ja fa temps que està treballant per elevar el sostre electoral de Convergència a Castelldefels amb l’inequívoc objectiu últim de governar des de l’alcaldia”.