Cinema Infantil: Ice Age 4

Cinema Infantil: Ice Age 4

Ice Age 4 inaugura el XVI Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels

Al mes d’octubre arrenca el Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels amb la projecció de la pel·lícula Ice Age 4 als multicines Filmax, del centre comercial l’Ànec Blau. Les projeccions tindran lloc el divendres 12 d’octubre (16.15 h), dissabte 13 (16.15 h) i diumenge 14 (12.15 h).

{mosimage}Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora  de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Filmax i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions s’inicien al mes d’octubre i finalitzen al mes de maig.  L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

Durant el curs 2011-2012, 1.500 persones van assistir a les pel·lícules programades dins del XV Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels.

Ice Age 4
Divendres 12 d’octubre (16.15 h),  dissabte 13 (16.15 h) i diumenge 14 (12.15 h) a Multicines Filmax (l’Ànec Blau)