1a Jornada Solidària de MOSSOS D’ESQUADRA

Una iniciativa del cos policial autonòmic per  col·laborar amb la ciutadania de Castelldefels, i per això planteja una campanya de recollida d’aliments i joguines per als més necessitats de la ciutat.
Compta amb el suport de diversos estaments, com ara Policia Local, Creu Roja, Canal Olímpic, Patronat d’Esports, Ànec Blau i diferents supermercats, que també seran punt de recollida de les aportacions dels ciutadans.

L’acte central de tancament de la 1a Jornada Solidària serà el diumenge 23 de desembre, de 10 a 14 h, a les instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya amb activitats d’oci i lúdiques per a totes les famílies que col·laborin amb aquesta iniciativa.

També es compta amb suport dels Bombers de la Generalitat, SEM, Càritas, Equacat, Excursionistes de Catalunya, i col·laboren la Plataforma Ciutadana “Castelldefels Activa”, Unilever, XECC, Ràdio Castelldefels, El Castell, La Voz de Castelldefels, Copifoto-Sprint Lab i moltes empreses que s’hi van sumant, així com també particulars que fan les seves aportacions solidàries.

Convidem a tothom a col·laborar amb aquesta iniciativa solidària aportant aliments i/o joguines.

Moltes gràcies des d’ara mateix.