5è Famtrip i presentació de la 3a edició de la Guia Professional de Reunions

El 17 d’octubre el Consorci de Turisme del Baix Llobregat celebrava el 5è

Famtrip (viatge de familiarització) adreçat a empreses de la província de Barcelona amb l’objectiu  que coneguessin l’oferta de la nostra comarca i que comptessin en les seves pròximes reunions de negoci amb el Baix Llobregat. Després d’una ruta per diferents municipis, a l’últim lloc de visita, l’Hotel AC GAVÀ MAR, es va fer la presentació de la 3a edició dela Guia Professionalde Reunions del Baix Llobregat,  Meeting Planner Guide. Volem destacar, especialment, les empreses de la nostra ciutat que hi figuren, com ara l’Hotel Canal Olímpic, els hotels del Grup Soteras, el Restaurant Las Botas, el Club de Tenis Andrés Gimeno, El Canal Olímpic, Mosaiccos i Gau.

Els assistents van ser convidats a un còctel, gentilesa de l’hotel, i es va lliurar un exemplar de la guia, acabant amb una activitat amb factor sorpresa, organitzada per High Fidelity Collective. Per a l’organització del Famtrip es va comptar  amb la col·laboració de tots els espais visitats a més de l’empresa de transports Avantgrup, l’empresa d’organització d’esdeveniments Abile Corporate Events i l’empresa de Catering Gau Gourmet.

Aquestes activitats que organitza Famtrip permeten a la vegada conèixer el tresors de la comarca.