Futbol base UE CASTELLDEFELS 12-13

Encetem la nostra ronda de presentacions d’equips del futbol base UE CASTELLDEFELS 12-13 parlant de CADET A i ALEVÍ F, representants de les dues ‘realitats’ del futbol base competitiu: futbol 11 i futbol 7.

CADET A UE CASTELLDEFELS 12-13

Un dels equips que més expectatives ha ‘despertat’ enguany per la seva gran qualitat és el CADET A UE CASTELLDEFELS 12-13, dirigit per segon curs consecutiu per Guillem Costa i que milita al grup 10 de la Primera Divisió Cadet. Talent, disciplina tàctica i un gran coneixement del joc, sempre des de la possessió de pilota, són les credencials d’una generació que fa anys i panys que ens fa gaudir amb el seu conegut joc d’alta escola. Aspiren a l’ascens i de moment l’inici (6 victòries i 1 empat) és esperançador. Componen l’equip:

Jugadors: ÁLEX García-Romero De Tejada, POL MORALES, PABLO Bascón, EDU Bonillo, CARLO Callieri, DIEGO Do Reis, PABLO GARCÍA, SERGI García, RAÚL Garrido, MARVIN Hallmaier, David LAGES, MARC LLEOPART, MANU López, NACHO Martínez, JAN PATRICK Nozinsky, LLUÍS Rocas, PABLO RODRÍGUEZ i AGUS Rubio.

Tècnics:  GUILLEM Costa (entrenador), ISBERT BARBERO (segon entrenador) i ÁLEX PRIOR (entrenador porters)

ALEVÍ F UE CASTELLDEFELS 12-13

Igualment protagonista vol ser l’ALEVÍ F UE CASTELLDEFELS 12-13, un dels cinc conjunts amb què compta l’entitat groga a la Quarta Divisió Aleví. Dirigit per Sergio Sáez, milita al grup 37, i de moment s’està mostrant com un bloc molt sòlid i regular en el rendiment, independentment dels resultats obtinguts, i que es fa fort al Municipal d’Els Canyars, on s’envidencia encara més la seva indiscutible evolució. Creixement imparable. Componen l’equip:

Jugadors: TOBÍAS Carmona, AXEL Oronoz, RAÚL DÍAZ, ALEIX Gómez, JOSUÉ Hiniesto, RAÚL LÓPEZ, SULEMAN Molina, SEBAS Morales, KILIAN Moya, ORIOL MURCIA i LORENZO Scianca

Entrenador:  SERGIO SÁEZ