Els Castellers de Castelldefels

Els Castellers de Castelldefels van actuar a casa amb motiu dela Festa Majord’Hivern de la seva ciutat. Era l’última actuació de la temporada, i una de les més importants. Actuaven sols, amb l’única ajuda dels Encantats de Begues – una colla petita que encara no ha estat batejada – i d’alguns membres de les colles de Viladecans, Rubí i Vilanova, a més de la gent del CRUC (Castelldefels Rugby Unión Club), que, com ja van fer l’any passat, van voler donar-los un cop de mà.

L’objectiu era descarregar castells de 7, però tant el 4 com el 3 van quedar en intents desmuntats. Així doncs, no es va assolir l’objectiu de la diada i, en un primer moment,  tothom va sentir un regust de decepció i un pessic de desil·lusió. Els Grocs, però, no es van deixar abatre i van decidir provar el 5 de 6, que enguany ja havien descarregat dues vegades. Aquest sí el van descarregar i això els va fer sentir molt millor. Seguidament van descarregar, amb molta solvència, el setè 2 de 6 de la temporada. La diada va acabar amb el tradicional pilar al balcó de l’Ajuntament.

La valoració és, doncs, més que positiva per als de Castelldefels, ja que han tancat temporada amb castells de sis i mig, amb un 4 de 7 descarregat al juliol i molt i molt a prop d’aconseguir descarregar el segon 4 de 7 i el primer 3 de 7, uns castells amb bona forma i pinya i troncs prou forts que ens fan pensar que la temporada que ve els Grocs tornaran a ser colla de 7.