MERKAMUEBLE, nou patrocinador futbol base UE CASTELLDEFELS

Des d’aquest matí de dilluns 17 de desembre, MERKAMUEBLE Castelldefels, franquícia local pertanyent a la cadena més important de tendes de moble i decoració de tot l’estat, s’ha convertit en nou patrocinador del FUTBOL BASE de la UE CASTELLDEFELS. JORDI JULIÀ, President del club, i ALBERTO CALDERÓN, Director General de Merkamueble, han signat a les instal.lacions de la cadena de l’Avinguda Constitució un conveni de col.laboració en forma de patrocini, vàlid per al que resta de temporada 12-13 i tota la campanya 13-14.

A partir del gener del 2013 TOTS ELS EQUIPS del nostre FUTBOL BASE lluiran el ‘logo’ de MERKAMUEBLE a les samarretes, el que dóna fe de la importància de la negociació que s’ha tancat avui. En Jordi Julià declarava un cop signat l’acord que “per a nosaltres és important, i més en els temps que corren, que una empresa d’èxit com Merkamueble aposti per nosaltres. Estem molt satisfets”. Calderón al seu torn ha manifestat que “ens volíem implicar més a la realitat de Castelldefels, i aquesta és una de les vies que hem trobat. Segur que serà una entesa exitosa per a totes dues parts”.