ELS ESCRITS D’EN LÓPEZ BORGOÑOZ PRENEN FORMA DE LLIBRE ECCE NIHIL. HISTORIAS DE CASTELLDEFELS

ES PRESENTARÀ EL DIVENDRES  1 DE FEBRER, a les 19 hores, a la BIBLIOTECA CENTRAL

De fa temps veiem amb simpatia la publicació d’una secció sobre història local a les pàgines de la revista municipal El Castell. Sovint el seu contingut ha estat objecte de comentari i elogi entre la gent que s’estima la nostra ciutat. Gairebé sempre l’autoria correspon al nostre veí Alfonso López Borgoñoz. Ell, que havia portat un programa a la ràdio municipal de temes d’història local, ara ens selecciona un discurs coherent de tota la seva contribució al coneixement del nostre passat i ens regala l’edició d’un llibre que el Grehic ha auspiciat.  La proposta sembla molt bona i, de segur, serà gratificant assistir a l’acte de presentació del recull, que és el fuit madur d’una exemplar tasca de recerca en les fonts. Un col·laborador actiu en la feina de divulgació històrica ens espera el proper divendres, 1 de febrer, a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central de Castelldefels.