INFANTIL B UE CASTELLDEFELS 12-13

Gran temporada la que està realitzant fins ara l’Infantil B de la UE Castelldefels. Dirigit pel gallec Jesús Babarro és el líder del grup 38 de la Segona Divisió Infantil després d’11 victòries i només una derrota, curiosament encaixada en la jornada inicial. Des de llavors, 11 triomfs consecutius que evidencien la competitivitat i el bon futbol d’un grup que segueix creixent individualment i col.lectiva. L’objectiu és el títol i l’ascens, sent els seus principals rivals la UD Sector Montserratina i la UE Sant Ildefons C. Conformen la plantilla:

 Jugadors: ALBERT Iñáñez; IGNACIO Quinteiro; NIL Brullas, SANTI Capelli, MIKEL Cuñado, ÁLEX FERNÁNDEZ, XAVI Giner, DIEGO González, ARNAU González, LAUTARO Jas, ERIC JIMÉNEZ, ANAS Kalloul, IVÁN Martínez, POL Martos, DAVID MURO, MARTÍ Puig, JORDI Renau, CHRETIEN Schatorie, NICO SOLÀ i ESTIBEN Van Hulst

 Entrenador: JESÚS BABARRO; Delegat: RAMÓN TORNÉ

Carlos de Frutos