El nostre veí Dr. Luis López González presenta el primer del llibre Focusing. “Escolta el teu cos”

PRESENTACIÓ DEL PRIMER LLIBRE DE FOCUSING EN CATALÀ

FOCUSING. ESCOLTA EL TEU COS

(Pagès Editors)

Dr. Luis López González

El 13 de febrer, es presenta el primer del llibre FOCUSING. ESCOLTA EL TEU COS, escrit per Luis López González. L’acte tindrà lloc a la Casa Elizalde de Barcelona (c/ València, 302) a les 19,00 de la tarda. L’autor oferirà una conferència gratuïta amb el títol Gestió Corporal de les Emocions. És el primer llibre sobre aquest revolucionari mètode d’autoconeixement i desenvolupament de la intel.ligència emocional amb base científica. Es basa a l’escolta profunda de la saviesa del cos davant qualsevol conflicto o vivencia. Va ser creat per E. Gendlin, filòsof i psicoterapeuta humanista, deixeble de Carl Rogers.

El 100% dels beneficis de la venda del llibre aniràn destinats a la lluita contra la malària a Madagascar (www.malaria40.org).