Reconeixemet merescut per al Grup de Dones de Castelldefels

Reconeixemet merescut per al Grup de Dones de Castelldefels

El Govern de Catalunya, per mitjà de l’Institut Català de les Dones, va reconèixer la tasca feta per totes aquelles entitats de dones que al llarg de vint-i-cinc anys han treballat per empoderar les dones i enfortir, al mateix temps, el teixit associatiu català. El Grup de Dones de Castelldefels, que l’any 2012 va celebrar el 25è aniversari de la seva creació, va ser una de les associacions homenatjades.

 La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, van presidir l’acte d’homenatge i reconeixement a les entitats de dones, que es va celebrar el dia 12 de febrer a les 18 hores, a l’Auditori del Palau de la Generalitat.