El cor de Castelldefels batega molt fort

Castelldefels va assolir recentment el compromís de convertir-se en Ciutat Europea de l’Esport, Ciutat del Bàsquet Català i Destinació de Turisme Esportiu durant l’any 2013. L’acceptació d’aquests tres nomenaments va ser, en si mateixa, tot un repte que nosaltres, integrants de l’equip de Govern i responsables tant de la Regidoria com del Patronat Municipal d’Esports, vàrem acollir amb el convenciment que les associacions i clubs esportius, els esportistes, les empreses i, en definitiva, els habitants de la nostra ciutat donarien un pas endavant i ens ajudarien a desenvolupar un magnífic calendari d’activitats amb el qual respondre a la confiança que havien dipositat en tots nosaltres.

 I així ha estat. En el temps que ha transcorregut des que es va celebrar la gala de presentació d’aquest triple repte de ciutat,  les entitats, les empreses i, sobretot, els habitants de Castelldefels han demostrat una immensa capacitat de resposta. Fets com el mateix acte del dia 8 de març, amb el Teatre Plaza ple fins d’alt de tot, la mitja marató Gavà-Castelldefels-Gavà amb un nou èxit de participació, el pas d’una etapa de la Volta a Catalunya per la nostra ciutat, amb la gent omplint els carrers, la Fira de l’Esport Federat Català, amb assistència de uns 8.000 visitants o el Torneig Ciutat de Castelldefels de gimnàstica rítmica, amb més 600 participants, són una prova fefaent del que hem fet i del que farem.

 En els propers mesos, fins al mateix 31 de desembre, que tancarem l’any esportiu amb la Cursa del Capó, tenim preparades en torn a 200 activitats de tota mena i de gairebé totes les especialitats esportives. Incloent, per suposat, la Nit de l’Esport que enguany tornarem a organitzar conjuntament amb La Voz. I això que, en aquest calendari farcit de proves, no hem inclòs les competicions de caire ordinari que celebren els nostres equips de futbol, futbol sala, bàsquet, handbol, hoquei, patinatge, piragüisme, atletisme, judo, tennis i altres modalitats, tant individuals com col·lectives. És per tot això que a Convergència i Unió estem convençuts que, quan acabi 2013, haurem demostrat que el cor de Castelldefels batega molt fort.

xavieramate@ciucastelldefels.cat / @XavierAmate