PASQUA FLORIDA 2013

Una vegada mes i ja  son vuitanta sis anys, pels carrers de Castelldefels hem pogut escoltar els cants de caramelles.

La tradició l’ ha mantingut la coral Marinada que amb les veus dels seus cantaires i l’ acompanyament a la guitarra del company Jaume, sota la direcció del mestre Vicenç Martinez han cantat les seves sardanes, havaneres i cançons marineres.

Les novetats d’ aquesta temporada han estat la sardana Aromes de Queralt que ja va formar part del nostre repertori l’ any 1987 ( la varem cantar  a la VII Trobada de Caramelles del Baix Penedès, Garraf i Baix Llobregat  que es va fer a la Bleda ( Sant Martí Sarroca el dia 6 d’ abril de 1986) i l’ havanera del mestre Gregori Martinez que porta per nom” Marinera “, també s’ han interpretat L’ Oració del Pescador, Bitxintxo, Catalans de la Costa, Sirena de Begur i l’ combustible “ El meu avi “, entre d’ altres.

Una vegada mes volem agrair a tots aquells que ens han rebut als seus comerços o domicil·lis la seva acollida i col·laboració que ens permet mantenir las tradicionals caramelles a Castelldefels.

Us recordem que la coral marinada te obertes les seves portes per que s’ incorporin els amants de nostres tradicions, som 22 cantaires i voldríem arribar a la trentena, el que ens permetria l’ ampliació del nostre projecte de mantenir el cant coral català.

 

Fernando Gil

(President de la coral Marinada)