ACTE CULTURAL REIVINDICATIU

El pròxim dissabte, 1 de juny, a les 7 de la tarda, el Col·lectiu Ramon Fernàndez Jurado organitza a l’Espai de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels l’acte “Una passejada per la vida de Ramon Fernàndez Jurado”, amb imatges, música, poemes, dansa… Aquesta acte, alhora reivindicatiu i cultural, vol recordar la vida d’en Ramon Fernàndez Jurado,  veí de Castelldefels, poeta i narrador que sempre va lluitar per la justícia i la llibertat. L’acte, a més, vol reclamar un cop més que torni el seu nom a la biblioteca de la nostra ciutat, tal com ho havia estat durant 25 anys i que l’actual govern municipal va decidir canviar.

El Col·lectiu Ramon Fernàndez Jurado espera que, abans o després, i en un acte de justícia, la biblioteca recuperi el nom d’aquest il.lustre veí i ciutadà de Castelldefels, i per això convida tothom a participar-hi i a unir-se a aquesta bona causa.