I TROFEU CIUTAT DE CASTELLDEFELS

El “CLUB PATINATGE CASTELLDEFELS”  entitat constituïda l’any 1966, té com a principal objectiu, el foment de l’esport dins del marc de la nostre ciutat i el desenvolupament i la pràctica del Patinatge Artístic.

El club té a les seves files mes de 70 patinadores d’entre 5 i 16 anys, moltes d’elles han participat en nombroses competicions, “Consell Escolar del Baix Llobretgat”, “Interclubs”, etc… quedant sempre en les primeres posicions.

Commemorant el nombrament de la nostre ciutat “Castelldefels Ciutat de l’Esport 2013”, el proper Dissabte 18 de Maig de 2013, el nostre club organitza la primera edició del “Trofeu de Ciutat de Castelldefels”.

La competició tindrà lloc a la “Pista Poliesportiva Municipal de Can Roca”,

C/ Dr. Trueta, 60. (entrada gratuïta)

Gaudirem de la presencia dels clubs convidats: El Prat del Llobregat “Sagnier”  i Sant Andreu de la Barca “ASAP”.

Participaran mes de 70 patinadores, en 7 categories diferents.

El campionat començarà a les 9.00h. i es calcula que acabarà cap a les 13.30h. Al finalitzar es realitzarà la entrega de medalles i trofeus.