10a Edició Premis Ciutat de Castelldefels

La desena edició PREMIS CIUTAT CASTELLDEFELS 2013, celebrat el passat 3 de maig al Teatre Plaza.

Les distincions en les seves quatre categories i mencions especials han estat les següents

Premi d’Acció Cívica: Voluntariat Social entitat que dóna suport a la resta de les entitats socials i programes d’assistència primària.

Premi d’Acció Cívica a Menció especial: Per Agrupament Escoltes Guipamons, dedicada a activitats juvenils d’oci, sempre present en les activades de la ciutat.

Premi d’Economia: Associació de Residències i Serveis per a l’Atenció de la Dependència de Castelldefels (ARSAD), dedicada al sector de la dependència, principalment residències geriàtriques.

Premi Ciutat de Castelldefels: Joan Torné i Ahicart, persona molt vinculada amb les entitats de la Cuideu, ha estat president de la Federació Catana de Tennis i de Reial Federació Espanyola de Tennis, president de la Fundació 21 i cofundador de l’Aula d’Extenció Sènior UPC Castelldefels.

Premi Ciutat Castelldefels a Menció especial: Escola d’Inginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC), imparteix Màster i Doctorat en el camp de les telecomunicacions i aeronàutica, amb el compromís per la innovació en l’ensenyament amb qualitat i la investigació amb la indústria.

Premi Especial Ciutat Castelldefels: Carles Benavent, reconegut baixista que ha treballat amb gambeta de l’Illa i Paco de Lucía Chick Corea, Miles Davis, ha estat premiat en diferents ocasions pels seus treballs jazzístics.

Disponible la fotogaleria a Flickr.

Veure fotogaleria