La XIV Nit de l’Esport

El Patronat Municipal d’Esports i el diari La Voz tornem a organitzar, i ja van catorze anys consecutius, la festa dels esportistes de la nostra ciutat. Aquest any ho fem amb un nou format, que volem que sigui més festiu i més participatiu. Hem escollit un escenari singular, la pista poliesportiva de Can Roca, per tal de donar cabuda a més assistents i per tal de poder desenvolupar una entrega de premis més dinàmica i plena de sorpreses.
Això no és fruit de la casualitat, sinó dels eixos en torn als quals creiem que ha de girar l’esport a la nostra ciutat. Volem que Castelldefels sigui la ciutat on viuen Lionel Messi, Cesc Fábregas, Marc Gasol, Víctor Sada, Xavi Pascual, Marcel Granollers i altres esportistes d’elit. Però també volem que els ciutadans anònims, els que mai arribem a tocar la glòria amb les mans, tinguem al nostre abast les condicions per gaudir del beneficis de la pràctica esportiva.
L´esport és un vehicle per assolir un bon nivell de salut, una formació humana de qualitat i un bon nivell d’integració social. Per nosaltres un poble sa és aquell que a més de no tenir malalties, està educat en valors com la disciplina, la solidaritat, l’empatia, el joc net i molts altres. Però també és aquell que respecta les diferències de sexe, de raça, de nacionalitat, d’idees, etcètera.
Aquest conceptes, fonamentals per al bon funcionament de la societat, volem que estiguin presents, molt presents, en aquesta XIV Nit de l’Esport. Una festa a la qual estan convocats tots els esportistes i tots els clubs de la nostra ciutat, perquè ells són una part molt important del motor que fa funcionar Castelldefels i que la manté com la meravella de ciutat que ha estat, és i serà.

XAVIER AMATE

Regidor d´Esport