Torneo de futbol sala Vista Alegre

Torneo de futbol sala Vista Alegre

a Voz, juntament amb el restaurant-pizzeria Las Delicias de Vista Alegre, patrocinen el torneig de futbol sala que el col·lectiu de joves que col·laboren habitualment amb el programa Activa’t de l’Ajuntament de Castelledefels i el Pla de Barris de Vista Alegre, organitzen els propers dies 5 i 6 de juliol. Podran participar en aquest torneig tots aquells que ho desitgin i que formalitzin la inscripció al Centre Frederic Mompou abans del 2 de juliol. Les inscripcions poden fer-se de dilluns a divendres de 6 a 8 de la tarda i són gratuïtes, només cal dipositar 10 euros per reservar la plaça que seran retornats el dia d’inici del torneig. L’equip vencedor guanyarà un sopar a Las Delicias. El torneig de futbol sala serà l’acte d’obertura de l’Activa l’Estiu 2013.