EL CLUB PATINATGE CASTELLDEFELS CELEBRA LA SEVA “XV EDICIÓ DEL TROFEU MEDITERRANI”

El “CLUB PATINATGE CASTELLDEFELS”  entitat constituïda l’any 1966, té com a principal objectiu, el foment de l’esport dins del marc de la nostra ciutat i el desenvolupament i la pràctica del Patinatge Artístic.

El proper 13 i 14  de Juliol el Club celebra la “XV Edició del Trofeu Mediterrani”.

El “Mediterrani” s’ha convertit en el trofeu de referència de Catalunya, tenint una gran acceptació entre els tots els clubs.

Aquest any participaran 13 Clubs de gran renom d’entre d’altres, C.P. Begues, C.P. Viladecans, C.P. La Garriga, A.E. Sant Andreu, C.P.A. Sentmenat, C.P. Solsonès, etc… amb mes de 215 patinadores en 12 categories diferents. Donat que una de les principals motivacions de la competició es fomentar la practica d’aquest esport a nivell d’iniciació, s’han inclòs varies categories a mes de les reglamentades per la Federació Catalana de Patinatge Artístic, a fi que pugin participar en el Trofeu patinadores de totes les edats, i així poder gaudir d’una gran jornada practicant l’esport que mes els agrada.

La gran trajectòria del Club, l’ha portat aquest any a ser un dels tres nominats  dins de l’acte “XIV Nit de L’Esport”, celebrat el passat 14 de juny, en la categoria “Entitat col.laboradora en l’Esport de Castelldefels ”.

La competició tindrà lloc dissabte de 15:00 a 19:30h.  i diumenge de 9.30 a 14:00h. i 15:30 a 19:45h. a la “Pista Poliesportiva Municipal de Can Roca”, C/ Dr. Trueta, 64-66. (entrada gratuïta)