Èxit de participació en el Torneig de futbol sala Vista Alegre

Més de 150 persones han seguit els diferents partits que han enfrontat els 16 equips amateurs inscrits en el Torneig de Futbol Sala Vista Alegre, disputat aquest cap de setmana a la pista esportiva de l’antiga escola Vista Alegre

El vencedor va ser La Celeste que ara podrà gaudir d’un sopar gratis al Restaurant Las Delicias, patrocinador de l’acte juntament amb la Voz de Castelldefels.

En l’organització del Torneig, que ha estat una iniciativa dels joves de Vista Alegre, hi han col·laborat l’Oficina del Pla de Barris, l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelldefels, comerciants del barri com Alimentació Cartuchá i el Departament de Salut que, a través del programa de Bons Hàbits d’Alimentació va repartir 50kg de fruita entre els assistents.