II Copa Catalunya Beach Hockey

Dissabte, 6 de juliol, es va celebrar a Castelldefels la II Copa Catalunya de Beach Hockey, organitzada pel Castelldefels Hockey Club.

Sis equips en categoria masculina, amb la participació dels veterans del Barça, i de jugadors de l’Egara, el CD Terrasa i del Castelldefels, i 4 en categoria femenina, incloent-hi Barça i Castelldefels, han disputat en un calorós dia, una competició igualada i emocionant.

En categoria femenina, jugadores sèniors del primer equip del Castelldefels Hockey Club han guanyat la final al Barça per 3 a 2. En categoria masculina, han estat dos equips del Castelldefels els que han disputat la final. L’equip sènior ha guanyat al Cadet masculí per un ajustat 1 a 0.

El Torneig s’ha realitzat amb la col·laboració del Xiringuito Pura Vida de Castelldefels i de Coca-Cola, Asisa i Comansi.