La nostra força, les persones! Ens agrada l’hoquei!

Dissabte, 15 de juny , el Castelldefels Hockey Club reunia a petits i grans per fer la presentació dels equips que han representat al nostre Club durant la temporada 2012-2013. Més de 300 persones vam poder gaudir de la presentació feta per dos jugadors de la casa: Ivan Cuartero i Ivan Piquer. Els 13 equips del Club van ser aplaudits i els millors entrenadors de cada equip, només n’hi ha “un” per equip…, i el millor company de cada equip van rebre el merescut reconeixement. Posteriorment, els pares vam poder jugar a l’hoquei contra les nostres estrelles. Per acabar la festa, fideuà per a tothom i una mica de música.

La propera temporada tornem a Divisió d’Honor Femenina, encara sense “camp d’aigua”, la superfície reglamentària per jugar a l’hoquei i en unes instal·lacions, encara que emblemàtiques per a la ciutat, molt millorables. No obstant això, com aquesta temporada,  seguirem defensant el nom de la nostra ciutat.

CHC