Luis Enrique visita el Campus d’Estiu UE Castelldefels 2013

El dijous 4 de juliol va ser un matí especial pel CAMPUS ESTIU UE CASTELLDEFELS 2013. Les estades marineres d’enguany han viscut una visita de luxe, la de l’ex jugador del Sporting de Gijón, Real Madrid i FC Barcelona, a banda de la Selecció Espanyola, a més d’ex entrenador del FC Barcelona B i Roma, LUIS ENRIQUE Martínez. L’asturià, recordem-ho, nou entrenador del Real Club Celta de Vigo de cara al curs 13-14, es va atançar a primera hora del matí al Municipal d’Els Canyars per a participar del Campus Estiu mariner. Hem pogut conversar amb ell de passat, present i futur del món del futbol, mostrant una enorme “il.lusió per la seva nova etapa al Celta de Vigo, un equip que està fent les coses bé”. Recordem que a l’equip tècnic de Luis Enrique trobem l’ex entrenador del Juvenil A de la UE Castelldefels, Lliga Nacional 07-08, Robert Moreno, al que en Luis ha definit com “gairebé la meva ombra perquè és un autèntic fenòmen”. Respecte a la situació actual del futbol espanyol, l’ex blaugrana afirma que “el futbol està en un moment complicat perquè no hi ha calers i tothom parla d’apostar pels planters, però a l’hora de la veritat la majoria no ho fan. Per això el projecte del Celta m’engresca, perquè és un club que predica amb fets per aquesta aposta”.

Luis Enrique considera que “els nanos han d’aprendre i s’ho han de passar bé a aquestes edats, i si han d’arribar més amunt ja hi arribaran, però la idea ha de ser la de gaudir”.

Un autèntic luxe la visita de LUIS ENRIQUE Martínez al CAMPUS ESTIU UE CASTELLDEFELS 2013. Moltes gràcies!!