Benvingut a la FESTA MAJOR d´estiu!

Divendres 9
21h Assaig obert de la colla castellera de l’Agrupació de Cultura Popular a l’edifici de l’Agrupació (av. Lluís Companys, 16). En finalitzar se servirà un refrigeri per als assistents.

Diumenge 11
D’11 a 14 i de 17 a 20h Jornada de portes obertes del castell.

Dimecres 14
19h Entrada dels gegants de Castelldefels l’Arnau i la Jordana, i els barons de l’Eramprunyà, el Jaume i la Constança, a la pl. de l’Església.

19.30h Arribada dels grallers a la pl. de l’Església, des de la pl. de l’Estació per l’av. Santa Maria, amb la participació de:
L’Associació Amics del Sac i el Flabiol de Vilanova i la Geltrú, la Colla de Grallers de Mar i Cel, l’Escola de Grallers de Sitges, la Colla Toc de Vent de l’ACPCi l’Escola de Grallers de l’ACPC.

20h Lectura del pregó, a càrrec de Xavier Pascual, entrenador del primer equip d’handbol del FC Barcelona.
Des que es va fer càrrec de l’equip, el 2009, Pascual ha guanyat un total de 15 títols, entre els quals hi ha una Copa d’Euorpa i tres lligues Asobal. Viu a Castelldefels, que enguany l’ha reconegut com a Esportista de l’Any a La Nit de l’Esport.

20.15h Espectacle Desper-taferro Tocatta, a la Pl de l’Església. Sorprenent espectacle de so de campanes.

20.30 h Cercavila pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la participació de:

Gegants de Castelldefels, Colla de Gitanes de l’ACPC, Grup de Cintes i Panderetes de l’ACPC, Colla Jove i Colla Nova de Bastons de l’ACPC i les Colles de Ball de Bastons de Les Roquetes.

Recorregut: Sortida de la pl. de l’Església, c/ Arcadi Balaguer, c/ Dr. Ferran, c/ Llibertat, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/ Arcadi Balaguer i arribada a la plaça de l’Església.

A continuació, ball de diables, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, a la pl. de l’Església.

21h LA NIT DEL BOLERO Concert de MONCHO i TAMARA, a la pista poliesportiva de Can Roca. Preu de l’entrada anticipada: de 18 a 23 euros, amb copa de cava. Entrada especial amb taula, copa de cava i aperitiu a primera fila: 50 euros. Totes les entrades inclouen copa de cava.
Venda d’entrades a www.cantauticket.com, i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. A taquilla: de 21 a 25 euros amb copa de cava, el mateix dia de l’actuació.

23h Ball lliure amb música dels 50, 60 i 70, a la pista poliesportiva de Can Roca fins les 02h. Entrada gratuïta fins les 02h. Aforament limitat.
23.45h Espectacle de llums i so a la Pl de l’Església.

24h Espectacle-ball amb les orquestres La Màlaga i The Lito, (rumba catalana) a la pl. de l’Església.

Dijous 15

08h Matinades pels carrers de la ciutat, a càrrec del Grup de Grallers de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la participació de:
La Colla de Grallers de Mar i Cel, l’Escola de Grallers de Sitges, la Colla de Grallers de Castelldefels i l’Escola de Grallers de l’ACPC.

09.30h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.

De 09.30 a 14h XIV Torneig d’escacs de Festa Major. Partides ràpides al Parc de la Muntanyeta. Trofeus per als primers classificats per categories. Bases del torneig: www.ajedreznd.com. Inscripcions: fins el 12 d’agost a: clubescacscastefa@hotmail.com.
D’11h-14h Activitats infantils Passeu passeu, amb conta contes i tallers diversos per a totes les edats, al c/ Arcadi Balaguer, cantonada amb la Pl de l’Església.

11h Missa Patronal a l’església de Santa Maria.

12h Processó pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb el suport de la parròquia de Santa Maria de la Salut de Castelldefels.

Recorregut: Sortida de l’església Santa Maria, c/ 11 de Setembre, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/Arcadi Balaguer i arribada a la plaça de l’Església.

18h Misa rociera a l’església de Santa Maria, amb el Coro Rociero Blanca Paloma.

18h Plantada de castells a càrrec dels Torraires de Montblanc, la Jove de Vilafranca i Castellers de Castelldefels, a la Pl de l’Església.

21.30h Actuació de “La Cocina de los Monólogos”: Toni Moog, Albert Boira y Eva Cabezas, a la pista poliesportiva de Can Roca. Preu de l’entrada anticipada: 18 i 20 euros. Entrada especial amb taula, copa de cava i aperitiu a primera fila: 35 euros.
Venda d’entrades a www.cantauticket.com, i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. A taquilla: 20 i 22 euros el mateix dia de l’actuació.

A partir de les 23.30h, actuació de grups locals David Toiber, Carretera i Chuso, fins les 02h. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

24h Gran ball amb Grup de versions Se atormenta una vecina a la pl. de l’Església.

Divendres 16

09.30h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.

12h Espectacle d’animació infantil amb escuma amb el grup Encara farem salat, a la Pl. de l’Església. Espectacle patrocinat per la Coordinadora de Firaires.

18.30h “Family” – Mag Fèlix Brunet Espectacle de màgia infantil, visual i còmica. Per a públic de 4 a 90 anys!, al parc de la Muntanyeta.

19h Taller de country a càrrec del grup Country line dance, al c/ Bisbe Urquinaona, 19-21 (espai davant la biblioteca Central).

20.30h Porta de l’Infern a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels i concentració a la Plaça de l’Església.

20.45h Correfoc pels carrers de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la participació de:

Diables de: Ripollet i de Castell-defels.
Dracs: Drac de Cases Noves i Gar-i-got de Castelldefels.

Recorregut: Sortida de la pl. de l’Església, c/ Arcadi Balaguer, c/ Dr. Ferran, c/ Llibertat, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/ Bisbe Urquinaona, av. Primer de Maig i arribada a la plaça de l’Església.

23.45h Actuació de Joan Pera, amb el seu espectacle Una estona amb en Joan Pera i espectacle d’humor amb el mag Selvin, a la pl. de l’Església.

Dissabte 17

09.30h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.

D’11a14h La Festa d’Aigües! Vine a jugar amb nosaltres! De la mà d’Aigües de Barcelona, podràs divertir-te amb jocs d’aigua per a tota la família. Adreçat a nens d’entre 0 i 12 anys a la pl. de l’Església.

19h Espectacle Wandering Orquestra, per a tots els públics, a la pl. de l’Església.

21h Cantada d’havaneres a càrrec del grup Mar i Vent, i rom cremat, a la pl. de l’Església.

22.30h Actuació de Sebastián Ramírez (finalista al concurs El Número Uno del canal de TV Antena 3), castelldefelenc, i artista convidat sorpresa, a la pista poliesportiva de Can Roca. Presentarà “Mi historia”, un show que mostra el creixement musical del cantautor, intercalant les composicions que per a ell són de gran importància en la seva manera de sentir la música. A les 21.30h, actuació prèvia de Kevin Ros, grup castelldefelenc. Entrada gratuïta. Recollida d’invitacions prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a taquilla el mateix dia de l’actuació.

24h Espectacle-ball amb l’orquestra The Tall Tutsis, a la pl. de l’Església.

Diumenge 18

09.30h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.

D’11h-14h Activitats infantils (tallers de titelles) per a totes les edats, al c/ Arcadi Balaguer.

19h Espectacle familiar de circ “Cabaré Parodia” a càrrec de la companyia de circ Loos, al parc de la Muntanyeta.

20h Ballada de Sardanes amb la Cobla Baix Llobregat, a la pl. de l’Església.

23h Actuació final de festa amb l’orquestra Los Pachucos, a la Pl de l’Església.

ACTIVITATS ESPORTIVES

Dimecres 15

19.30h Partit de fútbol entre la Unió Esportiva Castelldefels i el Club de Futbol Badalona de Segona Divisió “B”, al Camp Municipal Els Canyars.

Del 5 a l’11 d’agost

50è TORNEIG D’ESTIU DEL CTCWELLNESS
27è TROFEU JOAN TORNÉ I REVERTER “In Memoriam”
Categories: Aleví i infantil. Femení i masculí.
Organització: Club de Tennis Castelldefels

ALTRES ACTIVITATS

Fira d’atraccions
Del 14 al 18 d’agost, ambdós inclosos

Organització:
Coordinadora de Firaires
Plaça Teresa Claramunt
L’horari de finalització de les actuacions durant la celebració de la Festa Major serà com a màxim les 03.30h de la matinada.
Les activitats organitzades a la pista poliesportiva de Can Roca finalitzaran a les 02h de la matinada.