Els nostres veïns en la Festa Major

Dimecres 14

20h Lectura del pregó, a càrrec de Xavier Pascual, entrenador del primer equip d’handbol del FC Barcelona.
Des que es va fer càrrec de l’equip, el 2009, Pascual ha guanyat un total de 15 títols, entre els quals hi ha una Copa d’Euorpa i tres lligues Asobal. Viu a Castelldefels, que enguany l’ha reconegut com a Esportista de l’Any a La Nit de l’Esport.

Dimecres 14

21h LA NIT DEL BOLERO Concert de MONCHO i TAMARA, a la pista poliesportiva de Can Roca. Preu de l’entrada anticipada: de 18 a 23 euros, amb copa de cava. Entrada especial amb taula, copa de cava i aperitiu a primera fila: 50 euros. Totes les entrades inclouen copa de cava.
Venda d’entrades a www.cantauticket.com, i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. A taquilla: de 21 a 25 euros amb copa de cava, el mateix dia de l’actuació.

Dijous 15

A partir de les 23.30h, actuació de grups locals David Toiber, Carretera i Chuso, fins les 02h. Entrada gratuïta. Aforament limitat. A la pista poliesportiva de Can Roca.

Dissabte 17

22.30h Actuació de Sebastián Ramírez (finalista al concurs El Número Uno del canal de TV Antena 3), castelldefelenc, i artista convidat sorpresa, a la pista poliesportiva de Can Roca. Presentarà “Mi historia”, un show que mostra el creixement musical del cantautor, intercalant les composicions que per a ell són de gran importància en la seva manera de sentir la música.

A les 21.30h, actuació prèvia de Kevin Ros, grup castelldefelenc. Entrada gratuïta. Recollida d’invitacions prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a taquilla el mateix dia de l’actuació.