“A cap- pela!”. COR VIVALDI. Petits cantors de Catalunya Director: OSCAR BOADA

TEMPORADA DE MÚSICA 2013

Dissabte 26 d’octubre. 19 h. TEATRE PLAZA

El Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya fou creat l’ any 1989, a l´Escola IPSI de Barcelona, pel pianista i director, Òscar Boada.

El Cor és l’ aposta decidida de tot un centre d’ensenyament general per a la bona música a l’escola. En aquest sentit, el Cor Vivaldi és un producte absolutament singular al panorama català i fins i tot espanyol: a tot el país no hi ha un altre cor de les seves característiques que pugui mostrar un full de serveis tan brillant com el Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya. Al llarg dels seus més de vint anys d´història, ha enregistrat nombrosos CDs i Dvds, ha aconseguit els premis més importants del panorama coral internacional, ha actuat a les sales més emblemàtiques ( Auditori, Palau de la Música, Liceu,Auditorio Nacional, Teatro Liceo, Salamanca, Auditorio Príncipe de Astúrias, Wiener Konzert Haus, Victoria Hall de Ginebra,etc). Pioner en la interpretació d’òperes infantils, col·labora habitualment amb el Gran Teatre del Liceu.

Ha enregistrat,també, les bandes sonores de pel·lícules d’Almodòvar, Balagueró i Llompart i des del 2004, comissiona compositors del país i de fora per tal d’incrementar el repertori per a veus blanques.

Ha efectuat gires arreu d´Europa, Argentina i Estats Units i, des de l’ any 2001 té un cicle propi de concerts, que actualment té la seva seu a l´Auditori de Barcelona, on presenta tota classe de repertoris dins el marc de concerts summament dinàmics oberts a tota classe de públics.

Al repertori que interpretaran al concert és un pre-estrena de les obres amb les quals participaran al 49 Certamen de Canto Coral de Tolosa 2013 ( novembre)

 La Generalitat de Catalunya va concedir al Cor Vivaldi: Creu de Sant Jordi 2013

 Preu de l’entrada:  6 euros  ( ESPECTACLE FAMILIAR )

Venda d’entrades:

OAC ( Ajuntament ), Telentrada, A les taquilles de la sala ( una hora abans de l’inici de l’espectacle )