Boxa Canal Olímpic

Boxa Canal Olímpic, inclosa en el programa d’activitats esportives del gimnàs “Equacat” del Canal Olímpic. És una activitat dirigida no solament als simpatitzants de la boxa, sinó també a tots els socis que tinguin curiositat de provar-la per primera vegada, sense distinció d’edat.

Dirigida pel reconegut entrenador Óscar Ramos, qui en només un any des del començament de les classes, ha sabut implantar un estil consolidat en la seva pròpia escola (Escola de boxa “Louisiana” de Cornellà); classes en un bon ambient, divertides, disciplinades i amb molt d’esforç, assolint un progrés constant en el creixement de l’activitat dins de l’esmentat gimnàs.

Amb quatre horaris diferents distribuïts setmanalment, la boxa a Castelldefels consolida, així, el seu camí. Esperem que sigui per molts anys!