DONACIÓ MATERIAL UE CASTELLDEFELS A L’ONG SILO (GAMBASSE, GUINEA BISSAU)

El passat 5 d’octubre, l’ONG, SILO, entitat que al mes d’agost va rebre una significativa donació de material esportiu per part de la UE Castelldefels, impulsada per l’àrea de Futbol Base, ens va fer arribar algunes fotografies del grup de nois de Gambasse, regió de Guinea Bissau, portant les samarretes del club. Les indumentàries van ser enviades en un contenidor al costat d’altres recursos materials amb els quals s’ha volgut col.laborar en el benestar de la població, que està patint les conseqüències del baix cost de l’anacard, principal producció del país, en les darreres collites. Una segona ‘tongada’ de material és a punt d’arribar a territori africà.

Per la UE Castelldefels ha estat un autèntic plaer col.laborar-hi!!