El 6è FAMTRIP, organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat,Castelldefels com una de les destinacions exclusiva per a empreses

El 23 d’octubre el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va organitzar el 6è Famtrip (viatge de familiarització) adreçat a empreses de la província de Barcelona, amb l’objectiu que aquestes coneguin l’oferta de la nostra comarca i que comptin en les seves pròximes reunions de negoci amb el Baix Llobregat. Arribem a una sisena edició, de gran impacte pels futurs acords comercials que genera. Una acció que sens dubte permet veure, sentir i descobrir tot el que la comarca pot oferir en aquesta matèria. Cal destacar que Castelldefels és una de les destinacions de la comarca que té una de les ofertes més interessants per a esdeveniments d’empreses.

En aquesta edició, diferents recursos de nord a sud de la comarca van ser els protagonistes.

Vam començar a l’Hotel Barcelona Golf & Resort 4* de Sant Esteve Sesrovires, un hotel situat en plena natura, i on la Consellera del Consell Comarcal i Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Sra. Maria Miranda, ens va donar  la benvinguda. Tot seguit vam visitar el Museu Agbar de les Aigües, a Cornellà de Llobregat, que, juntament amb la participació de Gau Catering (empresa de Castelldefels), ens va donar l’oportunitat de visitar un espai d’avantguarda i degustar qualitat gastronòmica; i el Citilab, també a Cornellà, on a més de conèixer les seves sales i espais de reunions, vam comprovar el seu servei d’streaming.

Així mateix, es va realitzar una presentació audiovisual de la resta d’espais i serveis que ofereix la comarca, donant així a conèixer l’àmplia varietat d’opcions existents al territori. Les següents visites van ser a la Masia Can Portell de Molins de Rei, on vam gaudir d’un dinar amb activitat; i l’Hotel Bcn Events de Castelldefels, un hotel de la Cadena SB Hotels que s’ha especialitzat en esdeveniments i reunions. Ambdós van ser visitats per primera vegada pel fet que són nous adherits al producte Reunions; la següent visita va ser al Canal Olímpic de Catalunya, on se’ns va fer partícips d’una activitat complementària a qualsevol reunió o incentiu; i vam continuar la intensa jornada a Gavà Mar, on vam visitar el Kauai Gavà mar Beach Club restaurant, i l’hotel AC Gavà Mar, dos espais ubicats a primera línia de mar, de gran demanda per a esdeveniments de reunions.

L’últim lloc de visita va ser un altre nou espai adherit al grup, el restaurant Fosbury de Castelldefels, un restaurant inaugurat recentment amb un disseny molt atractiu, vistes al mar i diferents ambients. Tots els assistents vam ser convidats a un còctel, gentilesa del restaurant i vam acabar amb una activitat amb factor sorpresa, organitzada per High Fidelity Collective. Per a l’organització del Famtrip vam comptar amb la col·laboració de tots els espais visitats, a més de l’empresa de transports Avantgrup, i l’empresa d’organització d’esdeveniments Abile Corporate Events.