ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES X TROBADES GASTRONÒMIQUES DEL BAIX LLOBREGAT A CASTELLDEFELS

 El dilluns 4 de novembre es van celebrar a Castelldefels les X Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat. L’acte va tenir lloc a l’Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels amb un èxit total de públic.

L’eix central d’aquestes Jornades va ser la conferència de l’Albert Marimon cuiner de l’ Any 2013 del Restaurant La Cava de Tàrrega. Es van lliurar també les Mencions d’honor als nostres mecenes i contribuents, la Distinció als participants i reconeixement als col·laboradors i patrocinadors de la XXVI Mostra de Cuina; el ” Tenedor de oro ” de l’any 2013; els Premis als participants del 3r Any del Passaport Gastronòmic “Gourmet” i, finalment, es va escollir la  “Millor Tapa ” per categories dels establiments de la 6a Ruta de la Tapa de Castelldefels

L’acte va comptar amb l’esplèndida actuació del Grup de Teatre local Paranoia i la seva presentadora, un excel.lent catering servit pel Grup Soteras amb un exquisit pernil ibèric de la casa Galiot.

És important destacar l’organització del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, la col.laboració de l’Ajuntament de la ciutat i la coordinació del diari  La Voz de Castelldefels.

En definitiva, les Jornades d’enguany, que tanquen alhora tot un seguit d’activitats gastonòmiques iniciades ja abans de l’estiu, han gaudit d’un altíssim nivell en tots els seus aspecte i detalls.