Ja tenim el 3 de 7!

“Em sento molt bé”. Són les paraules de la Nerea, enxaneta dels Castellers de Castelldefels, paraules que escrivia després de descarregar el 3 de 7, dissabte a Granollers, un 3 de 7 que s’ha fet esperar 15 anys!

I així ens sentim tots avui. Ens sentim molt bé, perquè dissabte vam tornar a fer història, perquè vam tornar a fer la millor actuació de la temporada, perquè vam descarregar un castell que no descarregàvem des del 1998, perquè el vam acompanyar d’un 5 de 6 i un 2 de 6 molt solvents i perquè ho vam arrodonir tot descarregant el quart pilar de 5 de la temporada.

I què podem dir del 3 de 7? Rodonet, parat i amb bones mides, ni massa lent, ni massa ràpid, amb la rengla, això sí, una mica entrada, i lleugerament tremolós, sobretot a la baixada, moment en què les emocions contingudes lluitaven per sortir. I una canalla molt i molt valenta, quarts i terços molt concentrats i uns segons ferms com roques, gràcies a una pinya groga collonuda que els va saber mantenir en posició. En definitiva, una sensació de “no ha estat tan difícil” que obre les portes a futurs intents.

Dissabte, doncs, a la Plaça de la Porxada de Granollers, i gràcies, en gran part, a la gran ajuda dels Xics de Granollers a les pinyes, els Castellers de Castelldefels ens en vam sortir. I ens vam sentir orgullosos, feliços, satisfets, emocionats i esperançats. Després de lluitar dia a dia contra la manca de gent a les pinyes, el poc compromís d’alguns, la impotència que genera veure’ns incapaços de fer créixer la colla, i les mil i una dificultats amb què convivim a diari les colles petites, dissabte ens vam sentir compensats i recompensats. I així ho vam demostrar, amb crits, llàgrimes, abraçades i càntics.

La temporada passada també vam fer història. Va ser el dia que vam descarregar el 4 de 7, després de deu anys sense aconseguir-ho. Enguany l’hem intentat vuit vegades, i només l’hem pogut carregar en una ocasió. La temporada, però, encara no s’ha acabat per als Grocs. Diumenge 1 de desembre actuem a Sant Vicenç dels Horts i el 8 de desembre tenim una de les cites més importants de la temporada: l’actuació a casa nostra amb motiu de la Festa Major d’Hivern. Serà el moment de signar una temporada increïble i inoblidable amb el millor final dels finals possibles. Serà el moment de tornar a descarregar aquest 4 de 7 que tant ens està costant i de repetir la gesta de dissabte amb el 3 de 7. Serà el gran moment dels Grocs, moment que ens agradaria compartir amb tots els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels.

Som-hi Grocs! Ens hi deixarem la pell!

Castellers de Castelldefels.