Pares i mares del CEIP Josep Guinovart fan difusió de la seva preocupació

Pares i mares de l’Escola d’Infantil i Primària Josep Guinovart de Castelldefels, representats a través de l’AMPA , busquen un fòrum de difusió de la seva lluita per mantenir l’escola viva davant els plans de la Conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya de tancar-la, i impedir l’accés de nous nens a P3 des del pròxim curs 2014 per transformar-la en institut progressivament, fent-la desaparèixer com a escola d’infantil i primària. Segons els pares, el tancament de l’escola a nous alumnes és un problema sobrevingut del mapa escolar de la ciutat que els polítics només pretenen “solucionar” amb mesures dràstiques i a curt termini, i sense avaluar els danys col·laterals.

Davant d’aquesta situació, els pares proposen unes mesures constructives que passen per reduir l’escola d’infantil i primària a una única línia, mantenir-la viva i compartir espais amb l’institut que està per venir, sota les diferents alternatives que ofereix la Llei d’Educació de Catalunya LEC.

En l’enllaç es pot veure l’entrevista que van mantenir dues mares de l’escola en la secció de denúncia del programa Els Matins de TV3, el passat 21 d’octubre:

http://www.tv3.cat/videos/4722091/La-denuncia-es-queixen-del-tancament-progressiu-daules-de-lescola

Qui vulgui pot contactar amb aquests pares i mares i a donar-los l’oportunitat de fer-los arribar el seu missatge, donant veu així a ciutadans petits enfront de l’aparell de l’Administració.

AMPA GUINOVART