A Castelldefels, el dissabte 21 és CastellNadal!

L’associació Castelldefels Activa i l’Ajuntament de Castelldefels sumen esforços amb diferents entitats per realçar l’ambient nadalenc en diferents zones de la ciutat. Sota el títol CastellNadal, es duran a terme diferents activitats al llarg de tot el dia 21 de desembre, l’últim dissabte abans de la celebració del Nadal.
Entre els focus d’atracció que es preveu que acullin les activitats de CastellNadal figuren la plaça de l’Església, la plaça Joan XXIII, Pau Casals, la plaça enfront de la Biblioteca Central, entre d’altres emplaçaments. Els comerciants d’aquestes i altres zones comercials participaran en la festa oferint cupons de descompte, ambientació musical i degustació en els establiments d’alimentació.
Al mateix temps, es prepara una gran recollida solidària d’aliments i una possible ludoteca. La festa acabarà amb una tradicional candela a la plaça de l’Església.