7 empreses de Castelldefels reben la distinció de qualitat turística SICTED

Un total de 37 empreses i serveis del Baix Llobregat han obtingut o renovat el distintiu de compromís per a la qualitat turística, del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED), segons va concloure la Taula de Qualitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i així ho ha ratificat oficialment el Comité Interdestinos de la Secretaría General de Turismo i el Instituto para la Calidad Turística Española. El passat mes de desembre va finalitzar el cicle d’implantació del 2013. De les 37 empreses distingides, 31 empreses renoven el distintiu, i 6 empreses l’han rebut enguany per primer cop.

De la nostra ciutat, les empreses distingides han estat les següents:

 

Canal Olímpic de Catalunya

(* premiada per primer cop)

Turisme ActiuCastelldefels
Creu Roja Castelldefels – Gavà – BeguesAltres ServeisCastelldefels
GAU Gourmet & CateringCàteringCastelldefels
Masd Mediterráneo Apartamentos TurísticosApartaments TurísticsCastelldefels
Oficina de Turisme Local i Comarcal de CastelldefelsOficina d’Informació TurísticaCastelldefels
Platja de CastelldefelsPlatgesCastelldefels
Serveis Reunits – Trenet TurísticTransport TurísticCastelldefels