Abdessamad Hemmi i Judith Corachan guanyen la SANT SILVESTRE 2013 -CURSA DEL CAPÓ

140 participants van prendre part en la trentena edició d’aquesta tradicional prova atlètica.

El passat 31 de desembre, es va celebrar la tradicional cursa de Sant Silvestre amb sortida i arribada a la plaça de les Palmeres i un recorregut que transcórrer pel Passeig Marítim.

Abdessamad Hemmi, en la categoria masculina, i Judith Corachan (Gran Via Mar), en la femenina, es van proclamar guanyadors dels 10 Quilòmetres  de la Sant Silvestre de Castelldefels-Cursa del Capó, que enguany va celebrar la trentena edició.Hemmi va recórrer els 10.000 metres amb un temps de 22’44”. En segona posició va finalitzar el també atleta independent, Gerard Jarabo (25’02”), mentre que tercer va ser Marc Gispert, del CE Picornell, amb 25’07”. Corachan va arribar primera amb un registre de 28’59”. Núria Peix (CN Vic-ETB, 29’02”’) i Montse Urbea (CA Viladecans, 32’55”) van ser segona i tercera respectivament.

D’altra banda, els organitzadors també van fer una prova l’1 quilòmetre per als més petits, que va ser tot un èxit de participació en aquesta ja tradicional competició esportiva que acomiada l’any. La cursa infantil era de caràcter gratuït, tot i que els infants que hi participaven van portar dues unitats d’aliments empaquetats que es lliuraran al Banc d’aliments.