Tot enllestit per rebre als tres Reis Mags d’Orient el diumenge 5 de gener

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la nostra ciutat a les 12 hores, a Port Ginesta, i per la tarda, a partir de les 18 hores, faran la tradicional Cavalcada pels carrers de la nostra ciutat

El proper diumenge  5 de gener de 2014, els Reis d’Orient tornen a la nostra ciutat. L’arribada de Ses Majestats omplirà els nostres carrers de màgia, llum i colors. Melcior, Gaspar i Baltasar saben que a Castelldefels sempre els rep un gran nombre de nenes i nens, que no es volen perdre la cavalcada.

El programa previst és:

Diumenge 5 de gener

  • 12h. Port Ginesta. Arribada dels Reis d’Orient amb el vaixell “ Far Barcelona “ i recepció oficial; Posteriorment, els Reis d’Orient es traslladaran en cotxes antics fins al  castell de Castelldefels per descansar fins a la rua de la tarda.  (Els cotxes d’època són cedits per Mayte De Moner)
  • 18h. Sortida del CASTELL DE CASTELLDEFELS. Recorregut: Av. Manuel Girona, Pl. Joan XXIII, Av. Manuel Girona,  Av. Constitució, C. Dr Ferran,  C. Arcadi Balaguer, Pl. Església.L’arribada de la cavalcada de SSMM els Reis d’Orient a la plaça de l’Església està prevista sobre les 20’30 h aproximadament.